Ruth viert FEEST!

juli 16th, 2016 § 0 comments

Feest! En wat voor één!

Het is zo ver, het mag gezegd worden, de voorbije maanden van inspanning, werk en geduld worden beloond met de meest sappige kers der kersen… Mijn eigen knutselboek ligt vanaf heden in de winkel!

Na mijn wat meer educatievere Doe-Map Knip De Knutselkip, is er nu de stap gezet naar een uitgave waar ik enorm van ga blinken: een vrolijk, eigentijds én persoonlijk knutselboek ism VTM Kzoom! Ik zie er vandaag bijna even goed uit als op de cover, zo blinken doe ik!

Vanaf nu moogt ge mij openslaan, dichtklappen, bij de hand nemen en in ruil daarvoor zal ik u voor altijd en eeuwig bijstaan in de 27 opdrachten die gebundeld zitten in deze papieren versie! 128 pagina’s die rond het thema “Feest!” draaien, maar vooral gevuld zijn met veel passie, amusement, plezier en knutselvertier. De meesten spullen die je nodig hebt, belanden vaak in de vuilnisbak of slingeren als opgeschoten pubers doelloos rond in huis, maar ik leg u met veel liefde uit hoe je er iets schoons van kunt maken. Met een promofilmpje en al!

PRESS PLAY

 Meer van dat? U kan het krijgen!

En wat het nog beter maakt is dat dit alles te verkrijgen is in de boekhandel voor 14,99 euro! Zeg nu zelf, dat is keiweinig voor ùren zoete kinderkes! En het is allemaal haalbaar en niet eens zo vuil (ja inderdaad, ik heb aan uw inboedel gedacht én aan uw reeds ietwat overspannen ouderneuronen). Dit is een comfortboek voor groot en klein, zelfs als ge niet graag knutselt. Ge kunt het! En uw nageslacht kan grotendeels zelfstandig aan de slag met heel wat opdrachten! Ruikt naar een win-win-situatie, toch?

Boeken op bestelling

Ik verkoop de boeken ook zelf en dan zet ik er graag een krabbeltje in voor u of een woordje op bestelling. Persoonlijker wordt het bijna niet.

Stuur me een mailtje op vertel.het.aan.veetje@gmail.com, vergeet je adresgegevens niet en ik stuur je de betaalgegevens door. Voor 18 euro (boek+verzendkosten) ben je dan weldra de creatieve eigennaar van dit boek en ook een stukje van mijn geknutseld hart.

Knutsel en Feest, lieverds, knutsel én feest!


Tagged , , , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What's this?

You are currently reading Ruth viert FEEST! at ☞ HOME.

meta