Over valse bomen en warme voeten

december 8th, 2011 § 5 comments

Vloerverwarming.

Iets waar we persoonlijk geen deugd, noch last van hebben. Bij ons komt de verwarming uit de chaufage en ons hart (klef, klef). Properkes en wel, maar sloefen zijn vandoen.

Nu… mensen met warme voeten en/of vloerverwarming kunnen dan wel blij en voldaan hun neus ophalen, het was een collega die me raad vroeg bij een hete-zolen-probleem. Het zit zo. Het nieuwe huis waarin zij woont, daar komt de verwarming uit de vloer. En 90% van de tijd zijn zij daar bij allemaal heel tevreden over, maar in de wintermaanden niet. Dan moet er een boom op in huis en die ziet dat niet zitten. Voldoende bewatering, speciale potten en kerstjingle-therapiën ten spijt, laat de kerstboom uitgedroogd zijn takken zakken tot elke naald verschrompeld op de saharahete vloer valt. Vloerverwarming en bomen, het zijn geen goeie vrienden.

Vandaar de vraag naar valse stammen of  substituten die de kerstsfeer kunnen binnenbrengen, zonder dat er weer een nodeloos slachtoffer een verdorde dood sterft. De collega houdt van strak en u vast van rustiek, dus hier voor elk wat wils, voor wie houdt van plastiek.

Fake trees for christmas!

Lígia Casanova

Diy Lowe’s Creative Ideas

Kelly Moore

Sweet Paul

Pixel Poster van Atypyk

Lightree Slide

Büro North Trees

Sant Francisco Bib

Diy van Cascades

Manuela Michalski kesrtboomkast via Design Buzz

Boekenkast via Apartment Therapy

Kartonnen Twisttree via Materialicious

Kudobo plankenboom

Via Loddelina


Tagged , , , , ,

§ 5 Responses to Over valse bomen en warme voeten"

 • marieke zegt:

  geweldig overzicht. ik wou er ook eentje maken voor mijn blog en nu ben je me voor :-)

 • Plutomeisje zegt:

  Allemaal erg leuke ideeën, vooral die kerstboomkast! In de 101Woonideeën van December staan er ook veel leuke boom-ideeën. Zelf hebben we ook geen traditionele kerstboom in huis gehaald (zelf geen plastieken versie), maar ik heb gewoon de geschilderde boom op mijn livingmuur aangekleed met papieren kerstornamenten. :) De bomen van WoodLampWoodstool vind ik ook superleuk.

 • katrienemie zegt:

  Met jouw ideekes en n spuitbus “wit” aan de slag gegaan en er staat n “hotfloorproof” exemplaar te blinken. De vilten vogeltjes hebben het er echt naar hun zin in het kegelvormig ding. Weer n boom gered van een stille, trage dood…
  thanks!

 • nele zegt:

  indrukwekkend rijtje!
  het is ook wel zielig, een echte boom omkappen om die dan 2 weken in uw living te zetten

 • [...] sur Veetje, cet arbre en spirale blanc, très [...]

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What's this?

You are currently reading Over valse bomen en warme voeten at ☞ HOME.

meta