Nieuwe dingen

januari 3rd, 2012 § 5 comments

Er was eens spinster die vorige week aan de slag ging om graag geziene mensen van pakjes te voorzien. Een nieuw jaar vraagt immers om nieuwe dingen, zo dacht zij. De stiekmachine zag dat niet zitten en besloot er de brui aan te geven. Dus nam de moedige spinster naald, draad, stof, biais en veel geduld onder de arm en begon aan een handgemaakte naaimarathon, want zij wist wat ze wou maken en ze wou niet afstappen van dit plan, o neen, zo zit zij niet in elkaar. Gelukkig stond de tijd aan haar kant, net zoals de uitvoering en kon ze afgelopen weekend vol trots de haute couture overhandigen aan zij die dit verdienden. En godzijdank waren zij zeer blij met die handgemaakte pakjes van mij.

Some presents I ‘ve made for the new year: one for my sister and one for my godchild.

Made by Veetje

Een omkeerbare handtas voor de boeken-zus. Heel duidelijk patroon en uitleg gevonden bij Prudent Baby. En geloof me, als ik het kan, dan u zeker!

This reversible handbag I’ve found on Prudent Baby. And believe me, if I can make it, you can make it too!

Made by Veetje

Een kleedje voor het metekind dat werkelijk groeit als kool, althans toch in de hoogte. Idee kwam van Meisjemama, die me vree goed op weg heeft geholpen, waarvoor dank aan haar schoon adres!

A dress for my godchild. The idea I’ve found on Meisjesmama, therefore: thanks tot that mama!


Tagged , , , , , , , , , ,

§ 5 Responses to Nieuwe dingen"

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What's this?

You are currently reading Nieuwe dingen at ☞ HOME.

meta