Lego op niveau

maart 27th, 2017 § 0 comments

Eén van mijn vrienden heeft iets met Lego. Iets bovennatuurlijk bijna, alsof die blokjes speciaal voor zijn handige handen zijn uitgevonden, want zo lijkt het althans in wat hij er mee doet. Geen stappenplan van uit de doos voor hem, maar wonderlijk inzicht en denkwerk. En nu kunt ge denken dat ik zo een dingen zeg omdat het een vriend is – wat ik ook zou doen, want ik ben het type mens dat fan is van haar vrienden -, maar als ik u zeg dat mijn mening wordt gevolgd door het Gentse stadsbestuur en een hele hoop persmensen? Aha, dan wordt het des te interessanter!

Na maanden werk in zijn atelier (en in stukken van de living…) is zijn nieuwste creatie klaar! Grootser dan ooit te voor en zot doordacht: hij bouwde samen met zijn broer de hele Halfvastenfoor na in deze kleurrijke blokjes! Ja, de Halfvastenfoor, u hoort het goed! Mét in- en uitklapbare wagens die na het uitstallen precies zoals de echte exemplaren hun hele hebben en houden opbergen en wegtuffen naar het volgende kermisdorp.
En mocht ge me niet geloven, dan nodig ik je uit om dit zelf te gaan bekijken, gratis en voor niets in Gent. Nog tot zondag 9 april staat daar zijn werk ten toon onder de naam Foorwaarts in de O-L-V Sint-Pieterskerk, in het hartje van de foor! Het flyertje dat ik er voor ontwierp geeft u de precieze details mee; als je er op klikt, dan krijg je de grote versie te zien.

Hup, foorwaarts mars, naar Gent!


Tagged , , , , , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What's this?

You are currently reading Lego op niveau at ☞ HOME.

meta