GIVE AWAY: Paasbest!

april 14th, 2017 § 2 comments

Het is u misschien niet ontgaan dat er hier van alles aan het gebeuren is: een nieuwe naam voor de blog, zodat deze netjes aansluit bij wat ik creatief doe in bijberoep. Een boek dat binnen een paar dagen het winkelrekkenlicht zal zien - daarover later nog uitgebreid meer! En nu zelfs een contract op zak voor een eigen handelspand waar ik nog meer met kleur en ideeën kan gooien - ook hier hebt ge het laatste nog niet over gehoord en gezien, geen zorgen!

Genoeg redenen dus om eens een klein feestje te organiseren, waar jullie van kunnen meegenieten! Want dit is een wedstrijd, dit is een wedstrijd, dit is een wedstrijd, die je wél winnen kan!

Wat valt er hier te bikken, hoor ik u denken? Welaan, schoon spullen! Want iedereen kent wel een ukje met maat 92, dat er van droomt de ruimte te ontdekken of haar vleugels uit te slaan. En dat kan vanaf heden in stijl gedaan worden in dit galactisch hemdje of fleurige truitje van s.Oliver!

Vijf dagen maak je kans om één van deze twee toppertjes te winnen. Ingaande vanaf… NU!

  • Meedoen kan tot dinsdagavond 23u59.

  • Indien ge dit nog niet doet (huh? serieus?), volg dit kleurrijk blogje op Facebook of Instagram.

  • Tag iemand in een reactie op deze Give Away, die dit ook leuk zou vinden. Dat kan op Instagram (KLIK HIERof op de Facebookpagina (KLIK HIER).

  • Vermeld voor welk kledingstuk je deelneemt.

  • Elke tag telt als een deelname, aha!

  • Kruis uw vingers en wie weet komt jouw naam binnenkort als winnaar uit de bus (of een ander voertuig naar keuze).

Voila, moeilijker gaan we dat niet maken. Succes, sloebers!


Tagged , ,

§ 2 Responses to GIVE AWAY: Paasbest!"

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What's this?

You are currently reading GIVE AWAY: Paasbest! at ☞ HOME.

meta