Frisgroene risotto

juli 29th, 2015 § 0 comments

pea barley risotto erwt parelgort TLT

barley pea risotto parelgort erwt TLT-4

Gisteren gemaakt en het heeft heerlijk gesmaakt! Enige inimienie-verschil dat ik nog toepaste: eerst de (gewone) risotto blussen met 200 ml droge witte wijn, laten verdampen, en vervolgens half-om-half bouillon gebruikt (1 liter water met 1 blokje kippen- en 1 blokje groentebouillon in). Denise, culinair journaliste met een boek in aantocht (!), weet duidelijk wat ze doet op haar blog The Little Things.

Made this amazing, delicious risotto yesterday! It was just as nice as the picture on her foodblog: The Little Things by foodie Denise.


Tagged , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What's this?

You are currently reading Frisgroene risotto at ☞ HOME.

meta