Ballonspoken

oktober 29th, 2015 § 1 comment

Als je les geeft kan je er niet, ik herhaal ‘niet’, onderuit: er moet en er zal (en het is bij overmaat van ramp zowaar verplicht geworden) om mee te doen met Halloween. Tenzij ge uw populariteit op de proef wilt stellen en enkele kinderen heel ongelukkig wilt maken tijdens de knutselles. Aldus, geen tijd voor persoonlijke voorkeuren, principes en dergelijke andere volwassenenrotzooi… morgen wordt er gegriezeld op school. Punt uit.

Breekt het koud zweet je nu uit, of vind je Halloween zelf ook vree plezant, maar is er nog niks gedecoreerd geraakt? Geen paniek, met enkele witte plastic zakjes en ballonnen (+ plakband + zwarte stift) heb je zo een spokenpracht ineen geflanst. Zie maar hoe je dat doet volgens de foto’s van Jeff  Mindell hierboven. En daar ik weet dat helium zeldzaam is, raad ik aan om de ballon met de tjoep naar boven te hangen, een draadje rond deze knoop te spannen en het spook met zijn wit kleed naar beneden uit het plafond te laten neerdalen. Laat het knallen morgen, maar dan best wel op het einde van de dag! Boehoehoe!

Nice silly balloon ghost, photographed by Jeff Mindell.

 


Tagged , , , , , , , , , ,

§ One Response to Ballonspoken

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What's this?

You are currently reading Ballonspoken at ☞ HOME.

meta