Aperitivo en una placa

september 14th, 2016 § 0 comments

Kom, kom, kom, wanneer schreeuwde september OOIT zo om een diner in tapas stijl? Gewoon efkes genieten, met uw voeten omhoog gaan liggen, vrienden uitnodigen, glazen vullen met ijsblokjes en u vooral niet opwinden. Voor ge het weet vriezen uw tenen er weer af en dat is ook niet alles.

Olivia’s Cuisine

What’s Gaby Cooking

Half Baked Harvest

How Sweet It Is

Honestly Yum

Design Love Fest

A Midwest Charcuterie Platter ripe with regional offerings including braunschweiger, venison sausage, mozzarella pretzel sticks, and ham and pickle roll ups. All the best Midwestern snacks on one delicious cheeseboard!Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


Tagged , , , , , , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*


De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

What's this?

You are currently reading Aperitivo en una placa at Veetje.

meta